Deniz, 29 gün sonra geri verdi

İzmir’in Menderes İlçesi'nde 26 Haziran'da girdiği denizde kaybolan Füsun Karaşahin'in cesedi 29 gün sonra bulundu.

İzmir’in Menderes ilçesine bağlı Özdere’de 26 Haziran'da eşi ve kızıyla girdiği denizde dubalara tutunup dinlenmek istediği sırada esrarengiz şekilde kaybolduktan 29 gün sonra Sisam Adası’nda cesedi bulunan Füsun Karaşahin, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Geçen 26 Haziran’da Ege Üniversitesi Özdere Eğitim ve Dinlenme tesislerinde meydana gelen olayda, her yıl tatillerini buradaki yazlıklarında geçiren 47 yaşındaki grafiker Füsun Karaşahin, eşi ve kızıyla denize girmeye başladı. Bir süre sonra eşi Asil Karaşahin’in kıyıya çıkmasının ardından Füsun Karaşahin de kıyıdan yaklaşık 20 metre açıktaki derinlik bölgesini sınırlayan dubalara tutunarak dinlenmeye başladı. Bir süre sonra Füsun Karaşahin, yaklaşık 5 metre derinliği bulan bölgede sulara gömülerek kayboldu.

Reklam
Reklam

Tüm aramalara rağmen bulunamayan Karaşahin’in cesedi, Sisam Adası’nda kıyıya vurdu. Bikinisinden, ayağındaki halhallar ile koylesindeki Füsun yazısından teşhis edilen Füsun Karaşahin, pasaport ve vize sorunlarının aşılmasının ardından yakınlarınca İzmir’e getirildi.

YAKINLARI BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI Mezarlıklar Müdürlüğü’nden sabah saatlerinde yakınlarına teslim edilen Füsun Karaşahin’in cenazesi, Murat Reis Cami’ne götürüldü. Karaşahin’in eşi Asil Karaşahin ile kızı Simay Karaşahin’i törene katılan yakınları ve arkadaşları, yalnız bırakmadı. Füsun Karaşahin’in cenazesi, öğle vakti kılınan namazın ardından Doğançay Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: