Deniz Akalın'ın yasak aşkı Andrea Angelli, kocasının yakın dostu çıktı

Deniz Akalın ve Andrea Angelli birlikteliğiyle ilgili detaylar şok etti. Eski Türk manken Deniz Akalın'ın eşinin Andrea Angelli'nin yakın dostu olduğu öğrenildi. Yabancı basın; Deniz Akalın ve Andrea Agnelli yasak aşkı için Yalan Rüzgarı yorumunda bulundu

Agnelli'nin üyesi Andrea Agnell ve eski Türk manken Deniz Akalın ile yasak aşk yaşadığı haberi, günün en çok konuşulan konusu oldu. Aynı zamanda İtalya'nın en zengin ailelerinden Agnelli'nin üyesi olan evli ve 2 çocuk babası Andrea Agnell, Türk manken Deniz Akalın'la dudak dudağa yakalandı.İkilinin birlikte olduğu iddiası daha önce de gündeme gelmiş ancak belgelenememişti. 'Diva e Donna' ve 'Chi', geçtiğimiz aylarda ortaya atılan, Deniz Akalın ve Andrea Agnelli'nin yasak ilişkisi, fotoğraflarla belgeledi. Diva e Donna' "Öpücük" başlığıyla verdiği haberinde Deniz Akalın ve Andrea Agnell çiftin artık gizlenme ihtiyacı duymadığını belirtti.

Andrea Agnelli'nin 10 yıldır evli olduğu ve iki çocuğunun annesi 38 yaşındaki İngiliz eşi Emma Winter'in, basında çıkan haberler üzerine evi terk ettiği öğrenildi. Andrea Agnelli'nin, Deniz Akalın'ın eşi Francesco Calvo ile yakın arkadaş olduğu da belirtildi.

DENİZ AKALIN, YAKIN DOSTUNUN EŞİYDİ

Deniz Akalın'ın eşi Juventus'un Pazarlama Müdürlüğü'nü yürüten ve yasak aşk yaşadığı Andrea Agnelli'nin yakın dostu olan Francesco Calvo ile evli olduğu, ancak Agnelli ile yakınlaşmalarının ardından onların da evliliklerinin çatırdadığı ortaya çıktı. Deniz Akalın ve Andrea Agnelli yasak aşkı için Yalan Rüzgarı yorumunu yapan İtalyan basını, bu haberler ardından Agnelli Ailesi'nde de kriz çıktığı iddiasında bulundu. Agnelli Ailesi'nin varislerinden John Elkann ile kuzeni Andrea Agnelli'nin arası da, özel hayatındaki bu çalkantılar nedeniyle açıldı.

DENİZ AKKAYA İLE KARIŞTIRDILAR!

Bu arada, söz konusu haberi okurlarıyla paylaşan bazı İtalyan haber sitelerinde, isimlerinin birbirine yakın olmasından dolayı Deniz Akalın yerine, ünlü eski manken Deniz Akkaya'nın fotoğraflarının kullanılması dikkat çekti.

DENİZ AKALIN KİMDİR?

Andrea Agnelli'yle olan beraberliğiyle bir anda magazin gündeminde bomba etkisi yaratan Deniz Akalın, Türkiye'de sırasıyla Notre Dame de Sion ve Üsküdar Amerikan Lisesi'ni bitirmiştir. Üniversite için yurt dışını tercih eden Deniz Akalın, önce Princeton Üniversitesi'nde sanat tarihi okumuş, aynı alanda master yapmıştır. Bir dönem Londra'daki dünyaca ünlü müzayede evi Christie's'de çalışan 32 yaşındaki Deniz Akalın, devamında bir süre de Four Seasons Otelleri'nde görev almıştır.