Deniz Bank’tan depremzedelerin borçlarına erteleme

Deniz Bank, Van Şubesi’nden kredi kullanan müşterilerinin borçlarını gelecek seneye erteledi. Banka, bölgede ihtiyacı olan...

Deniz Bank, Van Şubesi’nden kredi kullanan müşterilerinin borçlarını gelecek seneye erteledi. Banka, bölgede ihtiyacı olan vatandaşlara da 3 ay ertelemeli olarak kredi verme kararı aldı.
Deniz Bank’tan yapılan açıklamaya göre Van Şubesi’nden mortgage, taşıt, ihtiyaç kredisi ve kredi kartı kullanan tüm bireysel müşterilerin; KOBİ kredisi ile İşletme Kart kullanan KOBİ müşterilerinin ve Tarım Kredisi kullanan çiftçilerin borçları faizsiz olarak 2012’ye ertelenecek. Ayrıca bireysel ya da KOBİ müşterileri ihtiyaçlar doğrultusunda 3 ay ertelemeli olarak kredi başvurusunda bulunabilecek.
Konuyla ilgili açıklama yapan Deniz Bank Genel Müdürü Hakan Ateş, Van depreminin yaralarını sarmaya katkıda bulunmak amacıyla yeni bir karar aldıklarını belirtti. Ateş, şunları kaydetti:
“Van’da meydana gelen büyük felaket hepimizi derinden üzmüştür. Deniz Bank olarak müşterilerimizin her zaman yanında olmak ve ulusal birliğimize bir nebze olsun katkıda bulunabilmek için, müşterilerimizin borçlarını ertelemeyi hemen uygulamaya aldık. Bölgede bulunan müşterilerimizin kredi ya da kredi kartı borç ödemelerini 2012’ye erteliyoruz. Borç erteleme için müşterilerimizin bireysel başvuru yapmasını beklemeyeceğiz ve onlara hiçbir ek yük yansıtmayacağız. Ayrıca ihtiyaçları doğrultusunda bireysel ya da KOBİ müşterilerine 3 ay ertelemeli olarak kredi başvurusunda bulunma imkânı da getirdik. Van depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına sabır yaralılara şifalar diliyoruz. Şimdi tek yürek olma zamanıdır.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz