Deniz Baykal'a yumurtalı saldırı

Antalya'da Deniz Baykal'a bir grup yumurtalı saldırıda bulundu.

Antalya'nın Serik ilçesinde esnafla sohbet eden CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a yumurta atanların, listeye giremeyen bir partilinin yeğenleri olduğu ortaya çıktı.

İŞTE SALDIRI ANI - GALERİ

Antalya’da esnafla sohbet eden Baykal’a, bazı kişiler yumurta attı. Baykal’a yumurta isabet etmedi ama yanındaki iki kişiye yumurta geldi. Atılan yumurtalara rağmen Pazar yerini gezmeye devam eden Baykal’ın yakın çevresine şu yorumu yaptığı öğrenildi:

“İyi ki böyle adamlar aday yapılmamış. Böyle particilik olmaz. Bu tür insanlar zaten listede olmamalı. Bu vatandaşın, Serikli’nin tepkisi değil.”

Reklam
Reklam

Baykal’ın yakın çevresinden alınan bilgiye göre, 5-6 yumurta atıldı, ancak atılanlar arasında taş yok. Baykal’a yumurta gelmediği, yanında bulunan iki kişiye yumurtanın isabet ettiği belirtildi

Baykala yumurtalı saldırı | www.mynet.com/video

YAKALANDILAR CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletekili Deniz Baykal'a, seçim çalışması için geldiği Serik İlçesi'nde haşlanmış yumurta atan 4 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Saldırıya karıştıkları belirlenen CHP Serik eski İlçe Başkanı ve 12 Haziran seçimleri için Antalya Milletvekili Aday Adayı olan İbrahim Demir'in yeğenleri olan Mehmet Günal, Rahmi Günal, Zeki Bodur ve Çağdaş Öztürk, ilçe merkezinde saklandıkları yerde yunus timleri tarafından yakalandı.

Saldırganların Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: