Deniz Çoban'dan Bitnel'e destek

Görev yaptığı Kasımpaşa - Çaykur Rizespor karşılaşması hemen sonrasında kötü yönetim gösterdiği için hakemlikten istifa eden Deniz Çoban, Mynet.com'a yaptığı açıklamada "Deniz Ateş Bitnel'den daha çok MHK ve TFF suçludur" dedi.

Türkiye'nin konuştuğu isim olan hakem Deniz Ateş Bitnel çok kötü bir yönetim gerçekleştirdiğini söyleyen Deniz Çoban, ''Yılda sadece 1 kez (1 Kasım'da) FIFa'ya kokart verilmesi için hakem listesi gönderilir. Deniz Ateş Bitnel 16 lig maçı yönetmiş. Bunlardan biri bile büyük takımların maçı değilken FIFA kokartı nasıl aldırılır? Deniz Ateş Bitnel burada en az suçlu kişidir. TFF ve MHK'ye bakmak lazım. Asıl suçlu onlardır" dedi.

[Salih Dursun ve Futbolcu Psikolojisi](https://www.mynet.com/salih-dursun-ve-futbolcu-psikolojisi-93219-myspor)

Deniz Ateş Bitnel'in, Cüneyt Çakır'ın has adamı olduğu için bu kadar çok maç verilmesine karşı çıkan Deniz Çoban, ''Katılmıyorum. Cüneyt Çakır'ın has adamı Barış Şimşek'tir. Barış Şimşek'in FIFa kokartı alındığı için cüneyt Çakır'ın kolu kanadı kırıldı. Mesela Cüneyt Çakır'ın babası eski hakem Serdar Çakır'ın en sevdiği isimlerden Süleyman Abay 7. haftadan beri maç alamıyor. Nedeni Trabzonspor - Konyaspor karşılaşmasında yaptığı hata. 10. haftada yine Trabzonspor'un Gaziantepspor'la yaptığı maçı yöneten Çağatay Şahan rehin tutuldu. Çağatay Şahan da 10. haftadan beri maç alamıyor. Hakemler Trabzonspor maçına çıkarken sağlıklı çıkamıyorlar. Acaba hata yapsak kariyerimiz biter mi diye... MHK bu konularda %100 hatalı'' dedi.

Reklam
Reklam
[İşte Deniz Ateş Bitnel'in puanı](https://www.mynet.com/iste-deniz-ates-bitnelin-puani-93217-myspor)

Galatasaray - Trabzonspor maçı sonrası akşam otele giden hakem Deniz Ateş Bitnel'le ilgili olarak da ''İstanbul bölgesi hakemi de olsa TFF'nin anlaştığı otelde maçtan bir gün önce diğer hakemlerle buluşup kampa girerler. Bu akşam ki Beşiktaş - Gençlerbirliği maçının da hakemi Halis Özkahya ile aynı otelede olması tamamen teknik. Teknik olarak müsabaka sonrası maçın gözlemcisi ve hakemler kamp yaptıkları otelde tekrar toplanıp durum değerlendirmesi yaparlar karşılaşma sonrası. Ancak bu maçta değerlendirme yapılacak bir durum yok ki. Maçın sonucunu etki edecek 5 büyük hata yapmış Deniz Ateş Bitnel'' diye konuştu.

[Deniz Ateş Bitnel'i kaçırdılar](https://www.mynet.com/deniz-ates-bitneli-kacirdilar-93209-myspor)

Bu akşam MHK basın toplantısı kararlarını kendisinin de beklediğini söyleyen Deniz Çoban, ''MHK ne karar verirse versin şaşırmam. Yıldırım Demirören MHK'yi değiştiriyorum da dese, MHK Başkanı Kuddusi Müfütüoğlu'nu görevden alıyorum da dese şaşırmam. Veya Kuddusi Müftüoğlu istifa etse ya da Kuddusi müftüoğlu Deniz Ateş Bitnel'in hakemllik kariyerine son da verse normal karşılarım. Bu akşam ki basın toplantısında beni şaşırtacak tek sonuç 'Hakemlerin arkasındayız' demeleri olacaktır. Kimseni kendi koltuğu için hiç bir hakemi feda etmemesi lazım '' şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: