Deniz Feneri Derneği, Kütahya'da Gezici Giyim Mağazası Açtı

Deniz Feneri Derneği, Kütahya'da, giyim yardımları kapsamında uyguladığı Gezici Giyim Mağazası açtı.

Deniz Feneri Derneği, Kütahya'da, giyim yardımları kapsamında uyguladığı Gezici Giyim Mağazası açtı.

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, 800 ihtiyaç sahibinin tepeden tırnağa giydirilmesi amaçlanan Pirler Mahallesi Hürriyet Caddesi Vakıf İş Merkezi'ndeki mağazanın, törenle hizmete girdiği bildirildi.

Kütahya'dan yardım talebiyle derneğe başvuran ailelerin, dernek gönüllüleri tarafından tek tek evlerinde ziyaret edilerek sosyal ve ekonomik durumları hakkında bilgi alındığı duyurulan açıklamada, şöyle denildi:

Reklam
Reklam

"İnceleme sonucu ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelere giyim yardımlarını ulaştırabilmek üzere, Kütahya'da ailelerin kolayca ulaşabileceği uygun bir mekan bulundu. İstanbul'dan yola çıkarılan mağaza raf sistemi ve giyim eşyaları ile bu mekan kısa sürede mağaza haline getirildi. Ailelerin, kendi beğenilerine uygun olarak giysilerini seçebilmelerini sağlamak amacıyla açılan mağazada ayakkabıdan terliğe, pantolondan çoraba kadar ihtiyaç duyacakları tüm giyim malzemeleri bulunuyor. Kütahya'da ikamet eden 800 ihtiyaç sahibi tek tek aranarak randevuyla mağazaya davet edilecek ve yardımlar gerçekleştirilecek."

Açıklamada, törene, Deniz Feneri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Recep Koçak, Gönüllü İlişkileri Sorumlusu Yusuf Baykal, bağışçı ve gönüllülerin katıldığı ifade edildi.

Muhabir: Kütahya

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: