Deniz Feneri Derneği, Ramazan'da Yardıma Hazır

Yaptığı yardımlarla insanların yüzünü güldüren Deniz Feneri Derneği, Ramazan ayı boyunca da ihtiyaç sahiplerine çeşitli...

Yaptığı yardımlarla insanların yüzünü güldüren Deniz Feneri Derneği, Ramazan ayı boyunca da ihtiyaç sahiplerine çeşitli yardımlarda bulunacak. Bu kapsamda Ramazan boyunca 35 bin koli yardım malzemesi dağıtılacak.

Deniz Feneri Derneği, Ramazan ayı münasebetiyle hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya devam edecek. Deniz Feneri Derneği'nden yapılan yazılı açıklamada, Ramazan Bayramı'nda bin yetim çocuğa 50 lira bayram harçlığı verileceği belirtildi. Yolda kalan ve evine yetişemeyen yaklaşık 20 kişinin Deniz Feneri kumanyasıyla orucunu açacağının ifade edildiği açıklamada, "Ankara ve İstanbul’da yemek pişiremeyecek kadar yardıma muhtaç hasta, engelli ve yaşlı vatandaşların evine 27 bin öğün yemek ulaştırılacak. Bunun yanında İstanbul’da acil servislerin önünde beklemek zorunda kalan 5 bin kişi Deniz Feneri’nin ikram edeceği sahur yemeği ile oruca niyet edecek. Kadir gecesi ise işlek meydanlarda 50 bin kişiye lokum, şeker ve aşure dağıtılacak." denildi.

Reklam
Reklam

Yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da yardımlarına devam edileceğinin vurgulandığı açıklamada, Ramazan’da da Afganistan, Bangladeş, Filistin, Gana, Irak, Karadağ, Lübnan, Makedonya, Nijer, Pakistan, Somali, Sudan ve Yemen’de bulunan yoksul insanlara yardım elinin uzatılacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: