Deniz Feneri Derneği Sakaryalı Yetim Çocukları Unutmadı

Deniz Feneri “Yetim Sofrası” projesiyle bir araya getirdiği Sakaryalı 50 yetim çocuğa “Çocuk Kolisi”, “Bayram...

Deniz Feneri “Yetim Sofrası” projesiyle bir araya getirdiği Sakaryalı 50 yetim çocuğa “Çocuk Kolisi”, “Bayram Harçlığı” ve “Bayramlık” verdi. Kent Park’ta gerçekleştirilen iftar programının ardından yapılan dağıtımda çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Deniz Feneri Derneği’nin hayır ve bereket ayı Ramazan’da yetimleri ve hayırseverleri aynı sofrada buluşturarak iftar yapmayı ve alan el ile veren elin kaynaşmasını sağlamayı amaçlayan “Yetim Sofrası Projesi’ devam ediyor. Proje Sakarya’da Kent Park’ta düzenlenen iftar programı ile devam etti.

Reklam
Reklam

Sakarya’da faaliyet gösteren Yetim Öksüz Çocuklar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (YÖÇEYDER)’in katkılarıyla tespit edilen ihtiyaç sahibi 50 yetim çocuk ve ailesi Kent Park’ta kurulan iftar çadırında aynı sofra etrafında bir araya geldi. Deniz Feneri Gönüllü ve bağışçılarının da yer aldığı iftara Deniz Feneri’ni temsilen Genel Başkan Yardımcısı Recep Koçak, Deniz Feneri Sakarya Temsilcisi Zeki Yıldırım, Deniz Feneri bağışçıları ve gönüllüler, KANSERDER Başkanı Nihal Akar, YÖÇEYDER Başkanı Naci İris ve YÖÇEYDER üyeleri katıldı.

Deniz Feneri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Recep Koçak iftar sonrası dernekle ilgili olarak YÖÇEYDER üyelerine bilgi verdi.

Görevliler tarafından servis edilen yemekleri zevkle yiyen yetim çocuklar, yemek sonrasında kendilerine özel hazırlanmış “Çocuk Kolileri”, “Bayramlık” giysi paketleri ve “Bayram Harçlıkları’nı ise büyük bir mutlulukla aldı.

Yetimler, Deniz Feneri’nin kendileri için bir araya getirdiği 4 proje ile kelimenin tam anlamıyla “dört dörtlük mutluluk” yaşadılar.

Reklam
Reklam

YÖÇEYDER’in yeni başkanı Naci İris de Deniz Feneri Derneği’ne teşekkür ederek her zaman gerçek mağdurların yanında olan derneğe şükranlarını sundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: