Deniz Feneri küçük Samet'e el uzattı!

Deniz Feneri yetkilileri geçtiğimiz aylarda Dursunbey yerel medyasının başlattığı kampanya hakkında çalışmalar yaptı.

Deniz Fenerinin sevilen simalarından İbrahim UĞURLU, diğer tanınan ismi ile Ramazan bey, geçtiğimiz günlerde Dursunbey'de hizmet veren yerel basın mensuplarının dile getirdiği küçük samet için el ele kampanyası ile ameliyat ettirilen ihtiyaç sahibi samet'in ailesi ile birlikte, belediyenin kapısını çaldılar. Deniz Feneri, küçük sametin babasına Başkandan iş istedi.

Belediye Başkanı M.Ruhi YILMAZ Samet'in babasına iş için ellerinden geleni yapacağına söz verdi. Belediyenin elinden geldiği kadarı ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştığını ve bu amaçla Belediyenin Sosyal Market açtığını ve ihtiyaç sahiplerinin buraya gelerek ellerine verilen makbuzlarla ihtiyaçlarını karşılayabildiğini dile getiren YILMAZ, yine de her zaman her aileye ulaşamadıklarını söyledi. Devletin de elinden geldiğince fakir ihtiyaç sahibi insanlarımıza kol kanat gerdiğini söyleyen Başkan, Deniz Feneri Derneği gibi faaliyet gösteren yardım kuruluşlarının yaptıkları hizmetleri için de kendilerine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Ayrıca Deniz Fenerinin faaliyetlerini de yakından takip ettiklerini, yaptıkları işin önemi ve mesuliyetinin herkesim tarafından bilindiğini, böyle sorumluluk isteyen işlerle uğraşanları takdir ve tebrik ettiklerini dile getirdi.

Deniz Feneri'nin sevilen ismi Ramazan Bey'de Simav depremi sonrasında hemen yardıma koştuklarını ve Simav Depreminde zarar gören ailelere, ellerinden gelen yardımı yapmak için harcadıkları çabayı ve verdikleri hizmetleri anlattı. Dursunbey'de de bazı ihtiyaç sahibi aileleri tesbit ettiklerini, bunlardan birisinin de küçük Samet'in ailesi olduğunu söyleyen Ramazan bey, yapılan inceleme ve tesbitlerin ardından diğer ailelerle birlikte küçük samet'in ailesine de ellerinden gelen yardımı yapacaklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz