Deniz Feneri, Müslüman Rohingyalara 100 Bin Lira Değerinde Yardım Dağıtıyor

Denir Feneri Derneği’nin Bangladeş’in Cox's Bazar bölgesindeki mülteci kamplarında Müslüman Rohingyalara 100 bin lira değerinde...

Denir Feneri Derneği’nin Bangladeş’in Cox's Bazar bölgesindeki mülteci kamplarında Müslüman Rohingyalara 100 bin lira değerinde insani yardım dağıtma çalışmalarına devam ediyor.

Deniz Feneri Derneği Genel Sekreteri İbrahim Altan ve Deniz Feneri yardım ekibi, Myanmar’ın Rakhine (Arakan) bölgesi Müslümanları için yardım çalışmalarını sürdürüyor.
İlk etapta 100 bin TL götüren ekip, acil insani yardım malzemeleri dağıtıyor.
Müslüman Rohingyalara dağıtılmak üzere Deniz Feneri’ne bağışlanan adak, akika ve şükür kurbanlarını keserek dağıtacak ekip, toplu iftar organizasyonları da düzenleyecek.

Reklam
Reklam

Deniz Feneri yardımları öncelikle Bangladeş’in Myanmar sınırındaki Cox's Bazar bölgesinde bulunan iki mülteci kampında dağıtılıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz