Deniz Feneri'nden çamaşır makinesi kampanyası

Deniz Feneri Derneği, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla ihtiyaç sahibi kadınlar için vatandaşlara destek...

Deniz Feneri Derneği, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla ihtiyaç sahibi kadınlar için vatandaşlara destek çağrısında bulundu. Dernek yetkilileri, hayırseverleri ‘Bugün el ele verelim ve 100 kadına çamaşır makinesi alalım’ sloganıyla yardıma davet etti.

Deniz Feneri’nden yapılan yazılı açıklamada, derneğin kurulduğu 1998 yılından bu yana Türkiye’de yaklaşık 823 bin kadına yardım ulaştırıldığı, sadece 2011 yılında ise 67 binden fazla kadına yardım edildiği belirtildi.

Dernek, bugünün 'Kadınlar Günü’ olması sebebiyle iki özel özel proje ile hayırseverleri kadınlara destek olmaya çağırdı. Dikkatleri elleriyle çamaşır yıkayan kadınlara çeken Deniz Feneri yetkilileri, ‘Bugün el ele verelim ve 100 kadına çamaşır makinesi alalım’ sloganıyla kampanya başlattı. 100 kadını elde çamaşır yıkama derdinden kurtarmayı hedefleyen yardım kuruluşu, hayırseverleri yardıma davet etti. Ayrıca ihtiyaç sahibi kadınların ayakkabı alabilmesi için yardımseverlerin bir ayakkabı için 40 lira bağışta bulunabileceği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Hayırseverler, 5 liradan başlayan ücretlerle bağış yapabilecek. Ayrıca bağış konusunda herhangi bir limit bulunmuyor. Projelere ‘www.denizfeneri.org.tr’ adresi üzerinden ve banka şubeleri ile 0212 414 60 60 numaralı telefondan da bağış yapılabiliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: