Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi yönetimi Kuşadası'nı ziyaret etti

Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şube Başkanı Geza Dologh, sezon öncesi Aydın'ın Kuşadası ilçesinde ziyaretlerde...

Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şube Başkanı Geza Dologh, sezon öncesi Aydın'ın Kuşadası ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Dologh ve beraberindeki heyet, Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

Şube Başkanı Dologh, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bülent Onural, İzmir Şube Müdürü Halil Hatipoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Can Özgen ve Sayman Yusuf Öztürk'ün katıldığı ziyarette denizcilik sektöründeki genel meseleler, yeni Sahil Yönetmeliği, Kuşadası Limanı, bölgedeki kruvaziyer hareketliliği, EXPO 2020’nin ve Kuşadası Kongre Merkezi'nin bölgeye kazandıracakları konuşuldu. Dologh, "Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda, Kuşadası Belediyesi ve yetkilileri yanımızda gördük. Bu iyi ilişkilerden dolayı yönetim kurulum adına teşekkür ederim." dedi. Heyet daha sonra, eski limanın resmi önünde fotoğraf çektirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: