Deniz Ticaret Odası Tek Liste Ile Seçime Gitti

Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Kdz. Ereğli Şubesinde seçim heyecanı yaşandı. Tek lise ile gidilen...

Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Kdz. Ereğli Şubesinde seçim heyecanı yaşandı. Tek lise ile gidilen seçim hakkında konuşan Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Ereğli Şubesi Başkanı İrfan Erdem, 15 asil 15 yedek meclis üyesi seçiminin yapıldığını söylerken, bu isimlerin içinde Erdemir’in de yer aldığını söyledi. Mevcut Başkan İrfan Erdem seçimlerde güven tazeledi. 15 asil 15 yedek meclis üyesi seçiminin yapıldığı olağan kongrede üyeler Deniz Ticaret Odasında kurulan sandıkta oy kullandılar. Tek lise ile gidilen seçim hakkında konuşan Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Kdz. Ereğli Şubesi Başkanı İrfan Erdem, kendisinin ve meclis üyelerinin verdiği karar doğrultusunda Erdemir Liman Müdürü Haluk şen’i yönetim kurluna almaya karar verdiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Erdemir yöneticisini listeye almamakla stratejik bir hata yapıldığını belirten İrfan Erdem, ‘Erdemir kendini yok farz edenlere nasıl yardım edecek, onu merak ediyorum? dedi.
Ama daha oyunun başında Erdemir yöneticisini yönetim kuruluna almamakla bana göre stratejik bir hata yapmışlardır. Çünkü Erdemir kendisini yok farz edenlere nasıl yardım edecek onu da merak ediyorum.”diye konuştu.

Toplamda 200'e yakın üyeleri olduğunu hatırlatan Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Kdz. Ereğli Şubesi Başkanı İrfan Erdem, Karadeniz’in en büyük limanlarını idare ettiklerini söyledi.

Gazetecilerin tersanelerde olumlu gelişme olduğu söyleniyor sorusunuda cevaplayan Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Kdz. E reğli Şubesi Başkanı İrfan Erdem, ‘Tersanelerde de olumlu gelişme olduğunu da kim söylüyor’ şeklinde cevap verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: