Deniz Ticaret Odası'ndan AA'ya ödül -AA muhabiri Kenan Gürbüz ve AA'da staj yaptığı sürede çektiği fotoğrafla yarışmaya katılan Ali Balıkçı, fotoğraf dalında ilk iki sırada yer aldı

Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi'nin bu yıl 9'uncusunu düzenlediği Medya Yarışması'nın fotoğraf dalında, AA muhabiri Kenan Gürbüz ve AA'da

Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi'nin bu yıl 9'uncusunu düzenlediği Medya Yarışması'nın fotoğraf dalında, AA muhabiri Kenan Gürbüz ve AA'da staj yaptığı sürede çektiği fotoğrafla yarışmaya katılan Ali Balıkçı, ilk iki sırada yer aldı.

DTO İzmir Şubesi'nden yapılan yazılı açıklamada, denizcilik ve deniz ticaretinin kamuoyunda daha etkin biçimde tanıtılması amacıyla düzenlenen yarışmanın fotoğraf dalının sonuçlandığı belirtildi.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü Fotoğrafçılık ve Grafik Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Zühal Özel Sağlamtimur, Yaşar Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülsen Atabek, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gökhan Birinci, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği İzmir Şube Başkanı Kadir Kemaloğlu'ndan oluşan jürinin yaptığı değerlendirme sonucu, AA'dan Kenan Gürbüz birinci oldu.

Reklam
Reklam

AA'da staj yaptığı sürede çektiği fotoğrafla yarışmaya katılan Ali Balıkçı'nın ikinciliği elde ettiği yarışmada, Hürriyet'ten Mete Tamer Omur üçüncü sırada yer aldı.

Dün sonuçları açıklanan haber dalında da AA'dan Arif Yakıcı, "Elif Kaptan'ın Seyir Defteri" başlıklı haberle birinci olmuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: