Deniz yıldızı 30 öğrencisine burs verdi

Zor şartlarda yüksek öğrenimlerini tamamlamaya çalışan 30 üniversite öğrencisine Giresun Deniz Yıldızı Derneğinden burs verildi.

İhtiyaç sahibi insanlara verdiği hizmetleri her yıl artırarak devam ettiren Giresun Deniz Yıldızı Derneği geleneksel hale getirdiği bursların da bu yıl öğrenci sayısını artırarak 30 öğrenciye çıkardı.

Dernek Başkanı Emine Acar, “Her yıl zor şartlarda yüksek öğrenimlerini tamamlamaya çalışan öğrencilerimizden en güç durumda olanlarını belirleyerek tıp fakültelerinde okuyan çocuklarımıza 150, diğer fakültelerde okuyan öğrencilerimize 100 TL olmak üzere 1Kasım başlatıp, 1 Mayıs 2012 tarihinde bitecek şekilde toplam yedi ay öğrencilerimize burs imkanı temin etmeye çalışıyoruz. Bugünden itibaren bankamıza verdiğimiz otomatik talimat gereği burslar öğrencilerimizin hesabına geçecek. Burs konusunda başta hayırsever işadamı Öner Hekim ve Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Atar olmak üzere katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Acar, yardımların artarak devam edeceğini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: