Denizbank Çalışanları Eskişehirspor Forması Giydi

Spor Toto Süper Lig'in ilk karşılaşması Eskişehirspor ile ligin yeni ekiplerinden Akhisar Belediyespor arasında oynanacak...

Spor Toto Süper Lig'in ilk karşılaşması Eskişehirspor ile ligin yeni ekiplerinden Akhisar Belediyespor arasında oynanacak olmasından dolayı, bugün tüm Denizbank çalışanları Eskişehirspor forması giydi.

Denizbank ES ES Bonus Card çalışmaları kapsamında, bugün Eskişehir'deki tüm Denizbank şubeleri çalışanları Eskişehirspor forması giydi. Konu ile ilgili olarak Denizbank Eskişehir Şubesi Müdürü Sabahattin Kırtunç, yaptığı açıklamada, "Eskişehirspor'umuz Denizbank Bonus Card kapsamında çalışmaya başladığımız ilk kulüplerden." diyerek, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Bugün sezonun ilk maçı olması nedeni ile hem Eskişehir'de bir algı farklılığı oluşturalım hem de Denizbank olarak Eskişehirspor'a desteğimizi gösterelim istedik. Bugün Eskişehir'de bulunan 3 şubemizde de çalışanlarımız Eskişehirspor forması ile hizmet veriyorlar. Şubelerimize gelen herkes bu uygulamayı çok beğendiler ve tek tek tebrik ediyorlar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: