Denizbank ve BESOB arasında protokol imzalandı

Denizbank ile Diyarbakır'ın Bismil Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) arasında protokol imzalandı. Protokol kapsamında BESOB üyelerine "İşletme Kart" verileceği

Denizbank ile Diyarbakır'ın Bismil Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) arasında protokol imzalandı. Protokol kapsamında BESOB üyelerine "İşletme Kart" verileceği bildirildi.

BESOB Toplantı Salonu'nda düzenlenen imza törenine Denizbank Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Güney Yurttaş, BESOB Başkanı Şehmus Gelen, Denizbank Şube Müdürü Tayyar Erden ve BESOB'a kayıtlı bazı üyeler katıldı.

Törende konuşan Denizbank Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Yurttaş, Bismil'de 220 esnafta "İşletme Kartı"nın bulunduğunu belirterek, "Bu kart sahiplerinin 50 bin TL'ye kadar taksitli kredi limiti olacak ve 24 ay vadeyle geri ödemesi yapılabilecek. BESOB ile yapılan bu protokolle birliğe kaydı olanlar İşletme Kartı alabilecek. Bu kartı alanlar kişi başına BESOB'a 10 TL katkı sağlayacak. Bu kart her işletmeye lazım. Biz, Denizbank olarak elimizden gelenin en güzelini yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından Yurttaş ve Gelen arasında protokol imzalandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: