Denizci Komutanlar Başkan Yılmaz’ı Ziyaret Etti

Liman ziyareti için Samsun’da bulunan TCG Gediz (F-495) Fırkateyni ile gelen 1’nci Muharip Filotillası Komodoru...

Liman ziyareti için Samsun’da bulunan TCG Gediz (F-495) Fırkateyni ile gelen 1’nci Muharip Filotillası Komodoru Dnz. Kd. Alb. A.Hakan Güneş ve Fırkateyn Komutanı Dnz. Kur. Yrby. Altan Altınkaya, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 1’inci Muharip Filotillası Komodoru Dnz.Kd.Alb. Güneş, 19 Mayıs şehri Samsun’da bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Liman ziyaretlerimizde özellikle gemi ziyaretlerine en çok ilgiyi Karadeniz şehirleri gösteriyor. Bu ilgi bizleri de çok memnun ediyor. Bu vesileyle Sayın Belediye Başkanımızı da ziyaret etmek istedik” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Yılmaz da misafir komutanları Büyükşehir Belediyesi’nde görmekten duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Samsunumuza zaman zaman Deniz Kuvvetlerimizin mensuplarınca yapılan bu ziyaretler bizler sevindiriyor ve gururlandırıyor. Samsunluların özellikle denizci askerlerimize karşı her zaman ayrı bir sempatisi olmuştur. Umarım burada bulunduğunuz süre içerisinde güzel ve faydalı saatler geçirirsiniz. Sizlere tüm Samsunlular adına bir kez daha hoş geldiniz diyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ziyaretin anısına Komutanlar tarafından Başkan Yılmaz’a gemilerini simgeleyen bir şilt takdim edilirken, Yılmaz da komutanlara tarihi Bandırma Vapurunun birer maketini hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: