Denizde At Kurtarma Operasyonu

Ordu'nun Ünye ilçesinde insanlardan korkup denize giren iki at, soğuk suya rağmen denize giren vatandaşlar...

Ordu'nun Ünye ilçesinde insanlardan korkup denize giren iki at, soğuk suya rağmen denize giren vatandaşlar tarafından çıkarıldı.

Ordu’nun Ünye ilçesinde sahilde başıboş gezinen iki at, onları yakalamaya çalışanlardan korkup denize girdi. Sahilden 50 metre içeriye kadar açılan atlar bir süre sahile paralel olarak yüzerken, korktukları için sahile yanaşamadı. Bunun üzerine zabıta ve vatandaşlar seferber oldu. Atların çıkmaması ve boğulma tehlikeleri üzerine gönüllü iki kişi elbiselerini çıkarıp Karadeniz’in soğuk sularında atlar için kulaç atmaya başladı. Denizde iyice yorulan atların yanına kadar yüzen gönüllü vatandaşlar, yanlarında götürdükleri ipi atların boynuna geçirip atlarla birlikte sahile döndü.

Reklam
Reklam

Gönüllülerin yardımı ile sahile çıkarılan atlar, belediye zabıta ekipleri tarafından hayvan barınağına götürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: