Denizde kaybolan çifti arama çalışmaları sürüyor

Antalya'da önceki gece dalgalara kapılarak kaybolan Dumlupınar çiftini arama çalışmaları sürüyor. Sahil güvenliğe ait personel...

Antalya'da önceki gece dalgalara kapılarak kaybolan Dumlupınar çiftini arama çalışmaları sürüyor. Sahil güvenliğe ait personel ve botlar denizde arama yaptı. Çiftin acılı aileleri ise arama çalışmalarını yakından izledi. Dumlupınar çiftinin dalgalara kapılarak kaybolduğu yerde denize girmenin yasak olmasına rağmen bazı kişilerin kendilerini dalgalara bıraktığı görüldü. Bu kişilerin arama çalışmalarına katılan dalgıçların uyarısına aldırmadığı dikkatlerden kaçmadı.
Antalya şehir merkezindeki Konyaaltı sahilinde dalgalara kapılan 4 yıllık evli Sabit Dumlupınar (46) ile Deniz Dumlupınar(45) çiftini arama çalışmaları bugün de devam etti. Önceki geceden beri haber alınamayan çiftten bugün de haber alınamadı. Çiftin yakınlarının acılı bekleyişi ise devam etti.
Aramaların deva ettiği sahilde bekleyen Dumlupınar çiftinin yakınlarının verdiği bilgiye göre, çiftin kış aylarında İstanbul’da yaşadığı, yazın ise Antalya’da ikamet ettiği öğrenildi. Dört yıl önce evlenen çiftin İstanbul’da tüp bebek tedavisi görmesinin ardından 13 ay önce Sude Deniz ve Sabit Çınar isminde ikiz bebeklerinin dünyaya geldiği belirtildi.
Dumlupınar çiftini arama çalışmaları devam ederken, bazı kişilerin yasak olmasına rağmen bölgede denize girdiği görüldü. Kabaran dalgaların arasında kendini sulara bırakanlar sahil güvenlik ekiplerinin uyarılarına ise aldırış etmedi.
Öte yandan, iki gündür devam eden fırtınalı ve yağışlı havanın etkisini yitirmesiyle Antayalılar, Konyaaltı sahiline koştu. Güneşli havayı görenler sahilde yürüyüş şaptı. Bazı vatandaşların ise plajda güneşlendiği görüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz