Denizde Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu

Hafta sonu arkadaşları ile birlikte Düzce'nin Akçakoca İlçesine giden ve burada denize giren 15 yaşındaki...

Hafta sonu arkadaşları ile birlikte Düzce'nin Akçakoca İlçesine giden ve burada denize giren 15 yaşındaki Arif Vural’ın cesedi bulundu.

Düzce’nin Ağa Mahallesinde yaşayan ve hafta sonu arkadaşları ile birlikte Akçakoca Çınar mevkiinde bulunan plaja giden Arif Vural, denizde kaybolmuştu. Arkadaşları yüzmek için açılırken, Arif Vural yüzme bilmediği için denizin sığ kısmına girmeyi tercih etti. Bir süre sonra plaja dönen arkadaşları Arif’in eşyalarını plajda bulurken, bir süre kendisinden haber alamadı. Bunun üzerine jandarma ve polis ekiplerinin bilgilendirilmesinin ardından Düzce İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ve balık adamlar denizde ve sahilde arama yaptılar ancak Arif Vural bir türlü bulunamadı.

Reklam
Reklam

Arif Vural’ın cesedi, Karayolları Dinlenme Kampı açıklarında vatandaşlar tarafından görüldü. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, çocuğun cansız bedenini denizden çıkardı. Ceset, otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: