Denizde Ölü Bulunan Bebeğin Annesi Gözaltına Alındı

Beyoğlu’nda, denizde 2 aylık erkek bebek cesedi bulundu. Bebek babası tarafından teşhis edilirken, çelişkili ifadeleri...

Beyoğlu’nda, denizde 2 aylık erkek bebek cesedi bulundu. Bebek babası tarafından teşhis edilirken, çelişkili ifadeleri nedeniyle annesi gözaltına alındı.

Akşam saatlerinde Sütlüce sahilinde 2 aylık bir erkek bebeğe ait cesedin bulunmasının ardından polis harekete geçti. Polis ekipleri olayla ilgili anne Suna A.'nın (42) ifadesine başvurdu. Anne Suna A.'nın polise verdiği ifadesinde, sabah saatlerinde bebeği ile Eyüp Sultan Camii’ne gittiğini bu sırada lavabo ihtiyacı için bebeğini bir kadına teslim ettiğini söyledi öğrenildi. Suna A.'nın polisteki ifadesinde, 'Lavaboya girecektim. Bu sırada orada bulunan bir kadın 'Bebeğin lavaboda mikrop kapar. Bebeğini bana bırakabilirsin.' dedi. Bende ona güvenip bebeğimi ona bıraktım. Ama çıktığımda ne bebeğim vardı ne de kadın.” dediği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Polis, çelişkili ifadeler üzerine anneyi şüpheli sıfatıyla gözaltına altı. Gözaltına alınan anne, Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Suna A. ifadesi alındıktan sonra Çocuk Büro Amirliği'ne götürüldü. Polis'in soruşturması sürüyor.

Bu arada olayın duyulması üzerine karakola gelen bebeğin yakınları fenalık geçirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: