Denizde yüzen öğretmenin eşyalarını çalan şahıslar yakalandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde denizde yüzen bayan öğretmenin cüzdan ve cep telefonlarını çalan 2 zanlı, polis...

Antalya’nın Alanya ilçesinde denizde yüzen bayan öğretmenin cüzdan ve cep telefonlarını çalan 2 zanlı, polis tarafından yakalandı.
Alanya Belediyesi’nin arkasındaki plajda yüzen bayan öğretmen Ş.F.’nin çantasında bulunan cüzdan ve 2 adet cep telefonunu çalan şahıslar kayıplara karıştı. Çantasındaki telefonları ve cüzdanını bulamayan öğretmen Ş.F., polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, aldığı eşkâller üzerinde araştırma yaparak, öğretmenin eşyalarını çalan
A.A. (24) ile M.A. (21)'yı yakaladı. Cep telefonlarını kullandıkları motosikletin altına saklayan zanlılar verdikleri ifadede suçlarını itiraf etti.
Polis yaptığı araştırmada zanlılardan A.A.’nın hırsızlık ve sahtecilik suçlarından 3 kez işlem yapıldığını belirledi. Zanlılar emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye çıkarıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz