Denize Karanfil Bıraktılar

Şarkıcı ve şovmen Mikrop Hikmet sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde yaklaşık 150 hayranı ile aynı teknede...

Şarkıcı ve şovmen Mikrop Hikmet sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde yaklaşık 150 hayranı ile aynı teknede buluştu.

Tekne turunu, son günlerde üst üste gelen şehit haberleri ve hayatını kaybeden 61 mülteci için gerçekleştiren Mikrop Hikmet, yaşanan olayları protesto etmek için hayranlarıyla tekne turu düzenledi.

Sevenleriyle Grand Star isimli teknede tur atan Mikrop Hikmet'e sanatçı dostları da eşlik ederek destek verdi. Teknede Ersin Kuşkanat, Ömer Köroğlu, Ersen Hacılar, Atacan Ozan, Hayri Küçük, Organizatör Özcan Gençelli, Gazeteci Hülya Sezgin gibi birçok ünlü sanatçı da vardı. Daha önce düzenlediği tekne turlarında hayvan hakları ve deniz-sahil temizliğine dikkat çeken Mikrop Hikmet, "Ülkemizde artık hergün bir şehit haberi alıyoruz ve buna dur denilmesini, analarımızın ağlamamasını istiyoruz. İnsan ticaretine engel olunmasını istiyoruz. Ülkemizin üzerindeki bu karabulutların biran önce dağılmsını istiyoruz" dedi. Konuşmasının ardından Mikrop Hikmet sanatçı dostları ve 150 seveniyle birlikte siyah kurdeleleri kırmızı karanfillere bağlayarak denize bırakarak, protesto gerçekleştirdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz