Denize uçan araçtan 2 ceset çıktı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu 120 metre yükseklikten denize uçan otomobilde 2 kişi öldü.

Fethiye'nin Boncuklu koyunda denize uçmuş bir araç bulan balıkçılar, durumu polis ve jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, yaptıkları incelemede araçtan biri erkek ve biri bayan olmak üzeri 2 yarı çıplak ceset çıkardı.

Ekipler, yaklaşık 120 metre yükseklikten uçtuğu tahmin edilen araçtan çıkardıkları cesetleri teknelerle kıyıya taşıdı. Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesetlerin, yapılan incelemede Murat Tezcan (30) ve Kezban Deveci'ye (40 ait olduğu belirlendi.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, Fethiye'de dün gece saat 01.30 sıralarında 30 yaşındaki Murat Tezcan, otomobiline aldığı 40 yaşındaki Kezban Deveci'yle birlikte Boncuklu Mevkii'nde, direksiyon kontrolünü kaybetti.

Uçuruma yuvarlanan otomobil takla atarak, sarp kayalıkların bulunduğu deniz kenarına düştü. Tezcan ve Deveci olay yerinde öldü ve cesetleri yarısına kadar suya gömülen otomobilin kırılan camından sahile fırladı. Havanın karanlık, otomobilin uçtuğu yerin de çok sarp ve derin olması nedeniyle kaza gece boyu farkedilmedi.