Denizi Ilk Kez Gördüler

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından '100 Öğrenci 100 Veli' projesi kapsamında Ladik ilçesinden Samsun'a getirilen ilköğretim okulu öğrencileri, ilk kez deniz

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından '100 Öğrenci 100 Veli' projesi kapsamında Ladik ilçesinden Samsun'a getirilen ilköğretim okulu öğrencileri, ilk kez deniz gördü.

Samsun'un ilçelerinde denizi hiç görmeyen ilköğretim öğrencileri ve velileri için düzenlenen '100 Öğrenci 100 Veli' projesi kapsamında Ladik ilçesine bağlı 7 köyden Samsun'a getirilen öğrenci ve velileri, Samsunum 1 gemisiyle deniz turu attı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, çocukların birçoğunun denizi görmediğini söyledi.

Reklam
Reklam

Yılmaz, imkansızlıklar ya da şartlar nedeniyle bulunduğu coğrafyaya çakılıp kalan öğrencilere ve velilerine biraz nefes aldırmak ve denizi göstermek için bu projeyi düzenlediklerini ifade etti.

Muhabir: İlyas Gün

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: