Denizin altında evlenme teklifi

Edirne'de Berk Başer, kendisi gibi dalış eğitimi alan sevgilisine su altında 'Benimle evlenir misin?' yazılı pankart açtı.

Edirne'de Berk Başer, kendisi gibi dalış eğitimi alan sevgilisi Ayla Turhan'a su altında 'Seni seviyorum, benimle evlenir misin?' yazılı pankart açtı. Önce şaşıran Turhan, ardından ’Tamam’ işareti yaparak teklifi kabul etti.

Edirne’nin Keşan İlçesi’nde Saros Körfezi İbrice Limanı’nda dalgıçlık eğitimi alan Ayla Turhan ve sevgilisi Berk Başer, bulundukları dalış grubuyla tekneyle denize açıldı. Dalış eğitimi sırasında Berk Başer suyun altında açtığı ’Seni seviyorum, benimle evlenir misin?’ yazılı pankartla evlilik teklifinde bulundu. Pankartı görünce şaşıran Aylar Turhan, dalgıçların su altında kurduğu iletişim diliyle eliyle ’Tamam’ işareti yaparak teklifi kabul ettiğini gösterdi. Yüzükleri de suyun altında takılan çiftin mutlu anları, dalgıç arkadaşları tarafından kamerayla görüntülendi.

Reklam
Reklam

Denize tutkulu oldukları için evlenme teklifini de suyun altında yapmak istediğini ifade eden Berk Ba

şer, "Dalgıç eğitimi alırken aklıma suyun altında evlenme teklif etmek geldi. Arkadaşlarımla birlikte pankart hazırladık ve teklifi suyun altında yaptım. Özel bir evlenme teklifini olsun istemiştim" dedi.

Suyun altında aldığı evlenmek teklifiyle çok heyecanlandığını söyleyen Ayla Turhan ise "Bu teklif hayatımın en güzel anılarından bir oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: