Denizkent Güzelleşiyor

Balıkesir'in Gönen ilçesini denizle buluşturan Denizkent’te çalışmalar sürüyor.Gönen Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar dahilinde sosyal alanın...

Balıkesir'in Gönen ilçesini denizle buluşturan Denizkent’te çalışmalar sürüyor.

Gönen Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar dahilinde sosyal alanın hizmete girmesi için geri sayım başlarken, alt yapısı ile birlikte ışıklandırmaları tamamlanan yol ziftlenerek asfaltlanmaya hazırlanıyor. Denizkent'in çehresini değiştirmek için çalışmalara devam eden Gönen Belediyesi tarafından öncelikle şebeke suyu meselesi çözülürken, sahil düzenleme çalışmaları da gerçekleştirildi. Çalışmalar kapsamında bölgede bulunan eski yapılar yıkılarak, yeni yapılaşmaların önü açıldı. Yol meselesini kökten çözecek düzenleme ile yürüyüş ve araç yolu alt yapısıyla birlikte tamamlandı.

Reklam
Reklam

Sosyal tesis eksiği bulunan Denizkent’e eksikliklerin giderilmesi maksadıyla Gönen Belediyesi tarafından inşa edilen ve içerisinde duşu ve tuvaleti bulunan sosyal tesisin açılışı için geri sayım başladı. Tesisin önüne ve sahile şemsiyeler koyuldu.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Denizkent’i önemsediklerini, bunu da ilk günden bu yana gerçekleştirilen çalışmalarla ortaya koyduklarını belirtti. Başkan Yakar, “Biz ilk gün ne söylediysek hala o sözümüzün arkasındayız ve çalışmalarımızı buna göre planlıyoruz. Önem sırasına göre hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bunun için gerekli eleman ve araç eksiklerimizi giderdik. Birçok hizmetimiz aynı anda gerçekleşiyor. Bazen küçük sapmalar olabiliyor. Bu da bizim programımızı aksatmıyor” dedi.

Başkan Yakar, Denizkent’in Gönen için büyük bir şans olduğunu, kendilerinin baştan beri Denizkent’e böyle baktıklarını ve burası için çok daha önemli çalışmalara sıra geleceğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: