Denizlerde fırtına bekleniyor

ANKARA (ANKA) - Batı Karadeniz'in batısında rüzgarın; yarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın Perşembe günü sabah saatlerine kadar aralıklarla etkili olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'da rüzgarın yarın sabah saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına, Çarşamba akşam saatlerinden itibaren 7 ila 9 kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın Perşembe günü sabah saatlerine kadar aralıklarla etkili olacağı tahmin ediliyor.

Reklam
Reklam

Kuzey Ege'de rüzgarın, yarın öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın Cuma günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Güney Ege'de rüzgarın, Çarşamba günü ilk saatlerden itibaren kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına, Perşembe günü güneyi ile açıklarında 7 ila 9 kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın Cuma günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Batı Akdeniz'in batısında rüzgarıni, Çarşamba günü ilk saatlerden itibaren kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın Cuma günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. (ANKA)

(HM/ÖZK)