Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Güngör: "Kaldırımlardan, elektrik direklerine, özel ışıklandırmasisteminden, dizaynına kadar baştan aşağıya yenilenenGazi Bulvarı yakın zamanda trafiğe açılacak"

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Güngör, kaldırımlardan, elektrik direklerine, özel ışıklandırma sisteminden, dizaynına kadar baştan aşağıya yenilenen Gazi Bulvarı'nın kısa

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Güngör, kaldırımlardan, elektrik direklerine, özel ışıklandırma sisteminden, dizaynına kadar baştan aşağıya yenilenen Gazi Bulvarı'nın kısa süre sonra trafiğe açılacağını söyledi.

Güngör, gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizli Belediyesi tarafından Gazi Bulvarı'nda sürdürülen üst yapı çalışmalarında sona gelindiğini kaydetti.

Gazi Bulvarı'nın Çınar Meydanı ile Denizli Vergi Dairesi arasında kalan ve üst yapı işleri tamamlanan bölümde asfaltlama çalışmasının yapıldığını belirten Güngör, "Gazi Bulvarı haziran ayında trafiğe açılacak. Çınar'dan başlayan ve Valilik önüne kadar ilerleyen üst yapı çalışmalarının bitirildiğini, ilk etapta Denizli Belediyesi ile Vergi Dairesi arasında kalan bölümün asfaltlandı. Çok kısa süre içinde bulvarın Babadağlılar İş Hanı'na kadar uzanan bölümünde de çalışmaların tamamlanacak" dedi.

Reklam
Reklam

Bin 300 metrelik güzergahın tamamen yenilendiğini ifade eden Güngör, "Sadece özel halk otobüslerinin girebileceği yol 8 metre genişliğinde yapıldı. Bir gidiş bir geliş olarak hizmet verecek olan Gazi Bulvarı, kentin imaj caddesi olacak. 8'er metrelik kaldırımları ile yapılan düzenlemeleriyle inanılmaz bir görünüme kavuşan Gazi Bulvarı sanıyorum ki insanımızın büyük beğenisini alacak ve Denizlililer buraya akın edecek. Kaldırımlardan, elektrik direklerine, özel ışıklandırma sisteminden, dizaynına kadar baştan aşağıya yenilenen cadde yakın zamanda trafiğe açılacak" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: