Denizli Belediye Meclisi Toplantısı

DENİZLİ (AA) - Denizli Belediye Meclisi şubat ayı toplantısında, yerel seçimler nedeniyle gelecek ay meclisin toplanmaması kararı alındı.

Denizli Belediye Meclisi şubat ayı toplantısında, yerel seçimler nedeniyle gelecek ay meclisin toplanmaması kararı alındı. Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığındaki toplantı, imar planı değişikliğiyle ilgili iki maddeyi talepte bulunan üyelerin geri çekmesi üzerine, gündem dışı konuşmalarla devam etti. Zolan, yerel seçimler nedeniyle gelecek ay meclis toplantısı yapılmaması kararı alındığını belirtti. Meclis üyelerinin, Denizli'nin güzelliğine ve geleceğine katkıda bulunduklarını ifade eden Zolan, 59 ay gündem maddelerini görüşmek üzere meclisin toplandığını ve bu toplantılarda 4 bin 53 karar alındığını kaydetti. Zolan, "Denizli Belediye Meclisi olarak tarihe geçeceğiz. Çünkü bu meclis, aldığı oy çokluğu veya oy birliği kararlarla şehirde iz ve eser bıraktı. Burada birçok dostluklar oluştu. Bu dostlukların devam etmesini diliyorum. Her şey için herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. Toplantı, üyelere plaket verilmesiyle sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: