Denizli Belediyesi 2 bin 500 lise öğrencisine burs verecek

Denizli Belediyesi, 2011-2012 eğitim öğretim yılında lise ve dengi okullardaki 2 bin 500 lise öğrencisine,...

Denizli Belediyesi, 2011-2012 eğitim öğretim yılında lise ve dengi okullardaki 2 bin 500 lise öğrencisine, 10 ay süreyle 50 lira burs verecek. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, burs başvurularını 5-25 Eylül 2011 arasında kabul edecek.
Öğrenim yardımı almak isteyen öğrencilerden okulunda başarılı olması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından yasaklı olmaması, uyuşturucu ve alkol bağımlısı olmaması, devam ettiği okuldan disiplin cezası almamış olması, Açık Öğretim öğrencisi olmaması, belediye mücavir alan sınırları içinde bulunan 79 mahalleden birinde oturuyor olması, özel ve paralı okullarda olmaması, başka kurum ve kuruluştan burs almıyor olması ve eksik evrakla başvurmaması şartları aranacak. Söz konusu tarihlerden sonra müracaat edenlerin de dilekçesi kabul edilmeyecek. Başvurmak isteyen öğrenciler, "www.denizli.bel.tr" internet adresinden ya da Kültür ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nden ayrıntılı bilgi alabilecek. Denizli Belediyesi, 2010-2011 eğitim öğretim yılında da 2 bin lise öğrencisine aylık 50 lira öğrenim yardımında bulunmuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz