Denizli Belediyesi 2 Bin 500 Öğrenciye Burs Verecek

Denizli Belediyesi, lise ve dengi okullarda öğrenim gören 2 bin 500 öğrenciye 10 ay boyunca...

Denizli Belediyesi, lise ve dengi okullarda öğrenim gören 2 bin 500 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 60 lira öğrenim yardımında bulunacak.

Yeni eğitim yılında, Denizli Belediyesi mücavir alan sınırları içerisinde ikamet eden ailelerin, lise ve dengi okullarda okuyan öğrencilerden yardım talebinde bulunan 2 bin 500 öğrencinin, öğrenim yardımından yararlanacağı belirtildi. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlık ettiği Denizli Belediye Meclisi, Temmuz ayı oturumda öğrenim yardımıyla ilgili gündem maddesini görüştü. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün mecliste görüşülmek üzere ‘Denizli Belediyesi mücavir alan sınırları içerisinde ikamet eden ailelerin, lise ve dengi okullarda okuyan öğrencilerine verilen öğrenim yardımının, 2012-2013 eğitim öğretim yılında kaç öğrenciye ve ne kadar miktarda verileceğinin belirlenmesi’ne yönelik gündem maddesi, oy birliğiyle kabul edildi. Buna göre, Denizli Belediyesi, Eylül ve Haziran ayları da dahil olmak üzere 10 ay boyunca 2 bin 500 öğrenciye aylık 60 lira öğrenim yardımında bulunacak.

Reklam
Reklam

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “Amacımız yarınımız güvencesi olacak çocuklarımıza iyi bir gelecek sağlamak adına üzerimize düşeni yapmaktır. Bu nedenle eğitim için türlü desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz” dedi.

Öğrenim yardımı başvurularının ilerleyen tarihlerde duyurularak müracaatlar kabul edileceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: