Denizli Belediyesi, 22 Bin Ücretsiz Fesleğen Dağıttı

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Adalet Parkı’nda vatandaşlara iki kamyon dolusu fesleğen dağıttı. Denizli...

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Adalet Parkı’nda vatandaşlara iki kamyon dolusu fesleğen dağıttı.

Denizli Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nden bugüne sürdürdüğü fesleğen dağıtımına Adalet Parkı önünde devam etti. 2 kamyon dolusu yaklaşık yedi bin fesleğen, yarım saat gibi kısa sürede vatandaşlarca kapışıldı.
Zolan da fesleğen dağıtımına katılarak elinin ulaşabildiği herkese fesleğen verdi. Bu yıl Denizli'nin her köşesinden fesleğen kokularının gelmesini istediklerini ifade eden Zolan, "Şehrimizin her köşesinin fesleğen kokmasını istiyoruz. Fesleğenin ferahlatıcı özelliğinin yanında haşarat kovucu olduğu da bilinmektedir. Artık buradaki her evimizde en az bir fesleğen olacak. Biz de bütün renkleriyle tabiatın güzelliklerini hatırlatmak ve yazın sevincine ortak olmak için halkımıza fesleğen hediye ediyoruz. Dünya Çevre Günü’nden bugüne toplam 22 bin dolayında fesleğen dağıttık. Vatandaşların ilgisi ise bizi bir hayli mutlu etti." dedi.

Reklam
Reklam

Fesleğen dağıtımı renkli görüntülere de sahne oldu. 7'den 70'e binlerce kişi Başkan Zolan'ın elinden fesleğen alabilmek için adeta birbiriyle yarıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: