Denizli Belediyesi 'Kalite Yönetim Sertifikası' aldı

Denizli Belediyesi, TS EM ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sertifikası aldı. Bu sebeple belediye meclis salonunda...

Denizli Belediyesi, TS EM ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sertifikası aldı. Bu sebeple belediye meclis salonunda bir tören düzenlendi. Törene Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve belediye personeli katıldı.

Başkan Zolan, burada yaptığı açıklamada Mart 2011’de 50 kişiyle başladıkları çalışmalar sonucunda kalite belgesini almaya hak kazandıklarını söyledi. Zolan, “Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu belge, şahsıma verilmiş değildir. Başkan, yardımcıları, meclis üyeleri, müdürleri ve tüm çalışanlara verilmiş bir belgedir. İnşallah bu kalite yönetim belgesinin gereklerini, kendimizi yenileyerek sürdüreceğiz. Amacımız vatandaşımıza daha kaliteli, daha hızlı, düzgün ve güzel hizmet verebilmek.” dedi. Belgeyi almak için öneriyi getiren MHP’li Meclis Üyesi İbrahim Açıkgöz’e de teşekkür eden Başkan Zolan, “Önerisini dikkate alıp bir yıl önce yola çıkmıştık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah kalitemiz artacak, şehrimizin kalitesi artacak, yaşam standartları artacak.” diye konuştu. BBS şirket temsilcisi Tansel Namlıses ise belediyenin bütün birimlerinin incelenip kalite yönetim şartlarına uygunluğunun onandığını kaydederek, “Kalite, bir gönüllülük işidir ve siz ilk adımını attınız. Tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: