Denizli Belediyesi Satranç Turnuvası başladı

Denizli Belediyesi'nin düzenlediği 6. Satranç Turnuvası başladı.

Denizli Belediyesi'nin düzenlediği 6. Satranç Turnuvası başladı.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, turnuvanın açılışında yaptığı konuşmada, turnuvaya katılan tüm çocukların şampiyon olarak kabul edildiğini belirtti.

Zolan, "Satranç, çocukların hayata hazır olmalarında, zihinlerinin gelişiminde rol oynayan düşünme, karar verme ve sabır yeteneklerini geliştiren önemli bir spor dalıdır. Bu nedenle her yıl satranç turnuvasını düzenliyoruz" dedi.

Merkez Spor Salonu'nda yapılan turnuva Belediye Başkanı Osman Zolan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Reşat Erdoğan, Gençlik Spor İl Müdür Vekili Ayvaz Polat ve Satranç Bölge Temsilcisi Halil Hilmi Darı'nın ilk hamlesiyle başladı. 7 kategoride 900 sporcunun mücadele ettiği turnuva, 18 Nisan Çarşamba günü sona erecek.

Reklam
Reklam

Turnuva sonucunda her kategoride dereceye giren sporculara çeşitli ödüllerin verileceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: