Denizli Belediyesi Yolları Yeniliyor

Denizli Belediyesi, bir kısmı daha önce bitirilerek ulaşıma açılan Üçler Mahallesi ile Göveçlik Mahallesi arasındaki...

Denizli Belediyesi, bir kısmı daha önce bitirilerek ulaşıma açılan Üçler Mahallesi ile Göveçlik Mahallesi arasındaki yolun kalan bölümünü, otoyol kalitesinde inşa ediyor.

Denizli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün kontrolünde devam edilen çalışmalarda sona yaklaşıldı. Yolda ilk olarak, alt yapı çalışmaları bitirilirken, ömrü dolan içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon gibi alt yapı hatları yenilendi.

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmud Güngör devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yol çalışmalarının Ramazan ayı sonu itibariyle bitirilmesinin planlandığını belirten Başkan Yardımcısı Güngör, “Bilindiği gibi Göveçlik yolunu Üçler Kavşağı’ndan 1200 Evler’in üst kısmına kadar yapmıştık. Yaklaşık 2 metre kotu düşürerek kapsamlı bir çalışma yürüttük. 1200 Evler’den Göveçlik Parkı’na kadar olan kalan bölümü de 22 metre genişliğinde yol yapıyoruz. Yanlarda 2 metre banket olacak. Yolun kazı olan bölümünde kazı yapıp doldurulması gereken yerleri de dolgu yaparak asfalt dökümüne hazır hale getiriyoruz” dedi. Yaklaşık 2 bin 500 metre uzunluğundaki yolda, söz konusu özelliklere ek olarak ağaçlandırma ve ışıklandırma ile yaya yolu da yer alacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: