Denizli Belediyesi’nden 23 Nisan İçin Mustafa Ceceli Konseri

Denizli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Uluslararası Çocuk Şenliği'nde Mustafa...

Denizli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Uluslararası Çocuk Şenliği'nde Mustafa Ceceli konseri düzenliyor.

Denizli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli’yi sevenleriyle buluşturuyor. Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi’nde 23 Nisan'da düzenlenecek ücretsiz konsere tüm Denizlilileri davet eden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan günü unutulmaz bir gece yaşanacağını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Denizli Belediyesi’nin geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda 23 Nisan coşkusunu hep birlikte yaşamak için güzel bir organizasyona imza attığını belirten Başkan Zolan, “Her bayram olduğu gibi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da ücretsiz konser etkinliği düzenleyeceğiz. Bu yıl gençlerimizin ve çocuklarımızın yoğun talebi doğrultusunda Türk Pop Müziğin başarılı ismi Mustafa Ceceli’yi Denizlililer ile buluşturuyoruz. Bu bayram coşkusunu birlikte yaşamak için herkesi konsere bekliyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: