Denizli Belediyesi'nden Hizmet İçi Eğitim Semineri

Denizli Belediyesi motivasyonu artırmak ve iş yaşamını kolaylaştırıp, verimliliği yükseltmek için personele hizmet içi eğitim...

Denizli Belediyesi motivasyonu artırmak ve iş yaşamını kolaylaştırıp, verimliliği yükseltmek için personele hizmet içi eğitim semineri veriyor.

Belediyenin tüm birimlerini kapsayan eğitim seminerlerine North Point Otel'de devam edildi. Yaklaşık 6 ay önce başlayan seminerin bu haftaki programına Mali Hizmetler Müdürlüğü personeli katıldı. İzgören Akademi Eğitmenlerinden Ayşe Kartal, Yasemin Kaya ve Zeynep Ertürk, gün boyu süren eğitim seminerinde, iş yaşamında davranış biçimleri, etkili iletişim teknikleri, takım çalışması, yönetim ve organizasyon gibi konularda bilgi aktardı. Eğitmenler, 3 farklı grup halindeki eğitimde, güne güler yüzle başlamanın önemini vurguladı.

Reklam
Reklam

İzgören Akademi Eğitmenlerinden Ayşe Kartal, insanların davranış biçimleri hakkında yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, "İş hayatında yapmamız ve yapmamamız gereken davranış biçimleri vardır. Yapmamız gerekenlerin başında ise etkinli bir iletişim gelir. İletişim ise verimliliği artırır ve bizlerin daha güzel bir dünyada yaşamsını sağlar. Sabah birbirinize gösterdiğimiz ilgiliyi ve iletişimi her gün uygulayın hayatınızda birçok şeyin değiştiğini göreceksiniz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz