Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Erkan:

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Denizli Belediyespor'un teknik direktörü Adnan Erkan, Kırklarelispor deplasmanından iyi bir sonuçla dönerek lige

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Denizli Belediyespor'un teknik direktörü Adnan Erkan, Kırklarelispor deplasmanından iyi bir sonuçla dönerek lige güzel bir başlangıç yapmak istediklerini bildirdi.

Erkan AA muhabirine yaptığı açıklamada, liglerde ilk maçların her zaman stresli ve çok zor geçtiğini bildiklerini, 9 Eylül Pazar günü deplasmanda Kırklarelispor ile yapacakları maça önem verdiklerini söyledi.

Futbolcularına güvendiğini ifade eden Erkan, "İyi bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Kırklarelispor deplasmanından iyi bir sonuçla dönerek lige güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Futbolcu arkadaşlarımız bunu başaracak güç ve kalitede. Futbolcularımızla sezon öncesi 2 hazırlık kampı geçirdik ve uyum sorununu aştık. Takımdaki birlik ve beraberliğin üst seviyede olması bizi sevindiriyor. Takım içindeki birlik ve beraberliği sağlayan ekiplerin her zaman başarılı olduğunu biliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: İbrahim Süzer / Bahri Okumuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: