Denizli Belediyesporlu Judocu, Avrupa Ikincisi Oldu

DENİZLİ (AA) - Denizli Belediyespor'un milli judocusu Nesrin Çetin, Macaristan'daki müsabakalardan gümüş madalya ile döndü.

DENİZLİ - Denizli Belediyespor'un milli judocusu Nesrin Çetin, Macaristan'daki müsabakalardan gümüş madalya ile döndü. Nesrin Çetin, 13-14 Temmuz tarihlerinde Macaristan'ın Paks şehrinde yapılan Avrupa Kupası müsabakalarında 44 kiloda Avrupa ikincisi oldu. Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Avrupa Kupası'nda bayanlar adına Milli Takımda tek gümüş madalya kazanan sporcu olan Nesrin Çetin'i tebrik ederek, kendisiyle gurur duyduklarını ve başarılarının devamını diledi. Nesrin'in her zamanki gibi kendilerini yanıltmadığını belirten Uzunoğlu, "İlerideki günlerde Nesrin'den önemli dereceler bekliyoruz. Nesrin'in çalışmasında desteği olan Denizli Belediyespor ve Milli Takım judo antrenörlerini kutluyorum. Kulüp olarak çalışmalara hız kesmeden devam edip, Nesrin örneğinde olduğu gibi judo ahlakına ve felsefesine uyan daha çok judocular yetiştirmelerini temenni ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: