Denizli- Bingöl Arasında Memur Kardeşliği Etkinliği

Denizli-Bingöl arasında kardeşlik köprüsü etkinlikleri çerçevesinde memurların karşılıklı ziyaretleri devam ediyor. Denizli Aksiyon Memurlar Derneği’nin...

Denizli-Bingöl arasında kardeşlik köprüsü etkinlikleri çerçevesinde memurların karşılıklı ziyaretleri devam ediyor. Denizli Aksiyon Memurlar Derneği’nin davetlisi olarak Bingöllü memurların oluşturduğu Çağlayan Memurlar Derneği’nden 29 kişi Denizli’ye geldi. Bingöllü misafirler için Çağlayan Catering’de bir program düzenlendi.

500’e yakın memur ve ailesinin katıldığı etkinlikte konuşan Aksiyon Memurlar Derneği Başkanı Hakan Yörükoğlu, iki şehir arasında gönül köprüsü oluşturmaya çalıştıklarını ifade etti. Yörükoğlu, “Kardeş şehrimiz olan Bingöl ile memurlar olarak biz de üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bingöl’e gidip orada aileleri ziyaret ediyoruz. İki şehir arasında kardeş aileler oluşturduk. Bir ailenin derdini, Denizli’deki bir aile paylaşıyor. Yüzyıllardır devam eden kardeşliğimizi, ziyaretler sayesinde perçinliyoruz. Bingöl’den gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaktan onur duyuyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Bingöl Çağlayan Memurlar Derneği’nden Abdullah Ayan da Türkiye’nin doğusu ile batısı arasındaki kardeşliğin eskiden beri devam ettiğini belirtti. Ayan, “Denizli’den dostlarımız geldi, sıkıntılı ailelerimizin derdine derman oldu. Öyle bir aile vardı ki evde ocakları bile yoktu. Sizler geldiniz, o ailemize destek oldunuz. Buna benzer sayılamayacak güzellik var. Sizlere Bingöl adına teşekkürlerimizi getirdik.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: