Denizli Down Sendromu Derneği'nden Başkan Zolan'a Ziyaret

DENİZLİ (AA) - Denizli Down Sendromu Derneği Başkanı Hayrettin Çakmak ve Yönetim Kurulu üyeleri, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Denizli Down Sendromu Derneği Başkanı Hayrettin Çakmak ve Yönetim Kurulu üyeleri, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Dernek üyeleri ile down sendromlu çocukların katıldığı ziyarette Başkan Zolan'a çalışmaları hakkında bilgi veren Çakmak, down sendromlu bireylere sağlıklı, bağımsız, üretken, mutlu ve toplumla iç içe bir yaşam sürdürebilmeleri için gerekli yaşam becerilerini kazandırmayı amaçladıklarını söyledi. Down sendromlu çocukların iyi bir eğitimle topluma kazandırılabileceğini ifade eden Başkan Zolan da "Onların yüzündeki bir gülümseme, bir tebessüm, bizim için en büyük mutluluktur" diye konuştu. Down sendromlu çocuklar da dahil olmak üzere özel eğitime ihtiyaç duyan tüm çocuklara sahip çıktıklarını ifade eden Başkan Zolan, "Belediye olarak biz yaptığımız bütün icraatlarımızda bu kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmaya özen gösteriyoruz. Çocuklarımızın ve onların ailelerinin hayatlarını kolaylaştıran, onlara umut aşılayan, hayata bağlayan her türlü projenin sonuna kadar arkasında durur ve destek veririm. Bu bizim için hem bir görev hem bir sorumluluktur" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: