Denizli EMEKDER’in Yeni Hedefi 20 Bin Kişiye Hizmet Etmek

Denizli Emek Çalışanlar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (EMEKDER)'in geleneksel olarak düzenlediği dayanışma iftarı Beyaz İnci...

Denizli Emek Çalışanlar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (EMEKDER)'in geleneksel olarak düzenlediği dayanışma iftarı Beyaz İnci Düğün Salonu’nda yapıldı.

İftara Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmud Güngör ve dernek üyelerinin ailelerinden oluşan yaklaşık bin kişi katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan EMEKDER Başkanı Rasim Öztürk, derneklerinin kurulduğu 2005’den bu yana çalışanların sesi olduğunu özellikle 2013 yılının bir atılım yılı olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Milletvekili Uçar da geçmişte bazı kesimlerin ‘emek mücadelesi’ adı altında sömürü yaparak insanları illegal yollara sevk ettiğini belirterek, “Bugün EMEKDER gerçek anlamda bir sivil toplum örgütü olarak örgütlenmiş olması ülkemiz adına sevindiricidir.” diye konuştu.

Vali Demir ise EMEKDER’in kısa sürede düzenlediği etkinliklerle büyük işler başardığını ifade ederek, insanlar bir araya geldikten sonra bir çok işi başarabileceğini gösterdiğini anlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: