Denizli Esnafı İftarda Buluştu

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, birliğe bağlı oda başkanı ve yönetim...

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, birliğe bağlı oda başkanı ve yönetim kurulu üyelerini düzenlediği iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Acıpayam asfaltı üzerindeki Kelleci Kardeşler Restoran'da gerçekleştirilen iftar yemeğine, KOSGEB Denizli İl Müdürü Selim Erkoç, oda başkanları , odaların yönetim kurulu üyeleri ve esnaflar katıldı. İftar yemeği ve okunan duanın ardından bir konuşma yapan Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, son günlerde artan terör olaylarına değinerek, ülkemizde birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen hainlerin bulunduğunu söyledi. Türkiye’nin asla bölünemeyeceğini ifade eden Çelikkol, “Ülkemiz üzerinde kötü düşünceleri olanlara da cevap olacak şekilde her zamankinden daha çok birbirimize sarılmalıyız. Birlik ve beraberliğimiz bu ülkenin en büyük gücüdür. Ekonomik anlamda bölgenin en istikrarlı ülkesi olmamız bazılarını rahatsız ediyor olabilir. Bölge ekonomisinin hızla gelişmesine paralel son zamanlarda artan terör olaylarında terör örgütünün her adımı en sert şekilde karşılık bulmaktadır. Buradan vatan savunmasında canlarını veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Türk milleti onları hiçbir zaman unutmayacaktır” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ramazan ayının bereketiyle geldiğini dile getiren Çelikkol, “Ramazan ayının alışveriş profili yönünden diğer aylara göre farklılık gösteriyor. Normal zamanda yemek öğünlerini çok daha mütevazi geçiştiren vatandaşlar, Ramazan ayında aileleriyle birlikte oturdukları iftar sofralarının göz ve gönül doyurucu olmasını arzu ediyorlar. Bu nedenle gıda sektöründe faaliyet gösteren esnafımız Ramazan ayında alışveriş yönünden yüzde 30 daha fazla hareketlilik ve dinamizm yaşıyor. Bu da piyasaya 3-4 bin TL daha fazla paranın girmesi demektir. Siftahsız dükkan kapatan esnafımız için Ramazan ayı işlerin açıldığı, borçların ödendiği en hayırlı aylardandır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: