Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Acar, Göreve Başladı

DENİZLİ (AA) - Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Hastane Yöneticiliği görevinden Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne atanan Op. Dr. Osman Acar, göreve başladı.

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Hastane Yöneticiliği görevinden Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne atanan Op. Dr. Osman Acar, göreve başladı. Acar'ın görev başlaması dolayısıyla Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'nde devir teslim töreni düzenlendi. Acar, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Uz. Dr. Kasım Çetin'den görevi devraldı. Acar, yaklaşık bir yıldır Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği görevini yürüten Çetin'e çiçek vererek yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu. Çetin de Denizli'de geçirdiği bir yılda emeği geçen herkese teşekkür ederken, bundan sonra Aydın İl Sağlık Müdürü olarak sağlık sektöründe hizmet vermeye devam edeceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: