Denizli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fatma Kılınç Oldu

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı'na Fatma Kılınç seçildi. Konsey binasındaki genel kurul toplantısında,...

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı'na Fatma Kılınç seçildi. Konsey binasındaki genel kurul toplantısında, Kılınç’ın tek aday olarak seçime girdi. Gizli oylamayla yapılan seçimde Kılınç, 63 kişiden 58'inin oyunu aldı. Beş oy da boş çıktı.

Fatma Kılınç, kadın meclisinde bayrağı devraldığını belirterek, “Yeni dönemde çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Önceki dönemdeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı en iyi şekilde temsil edip bizden sonrakilere devredebilirsek başarımızı göstermiş oluruz. Her ay tüm üyelerimizin katılımıyla toplantılar yapıp daha başarılı olmak adına gayret göstereceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu üyeliklerine ise Ayşe Gökşin, Dr. Ayten Bahtiyar, Fedan Çığman, İlknur Aydın, Nezahat Tekin ve Nimet Gökçe seçildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: