Denizli MHP’den Vanlı depremzedelere yardım

MHP Denizli İl Teşkilatı, Vanlı depremzedeler için topladığı bir kamyon yardım malzemesini Erciş’e gönderdi. MHP...

MHP Denizli İl Teşkilatı, Vanlı depremzedeler için topladığı bir kamyon yardım malzemesini Erciş’e gönderdi. MHP İl Başkanı Zafer Kaplan, parti olarak deprem mağdurlarına destek verme hissiyatı içinde olduklarını söyledi.
Kaplan, “Bu kampanyaya vatandaşlarımız ve partililerimiz büyük destek verdi. Gerçekten çok duygulu şeyler görüyoruz burada. Kısa sürede bir kamyon malzeme hazırlandı. Bunların arasında elbise, kazak, palto, ayakkabı, katalitik soba, ilaç, hattâ sahra çadırı dahi var.” dedi. Malzemelerin bugün yola çıkacağını kaydeden İl Başkanı Kaplan, “Felaketten dolayı son derece üzüntülüyüz. Orada yaşayanlara geçmiş olsun diyor, ölen vatandaşlara Allah’tan rahmet diliyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz