Denizli MÜSİAD’da Necip Filiz Güven Tazeledi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi 19. Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Necip Filiz,...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi 19. Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Necip Filiz, üyelerin tamamının oyunu alarak güven tazeledi. Genel kurula MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ergun Kont ve Teşkilatlanma Komisyonu Üyesi Numan Gürel de katıldı.

Kurulda faaliyet raporunun onaylanmasının ardından tek listeyle gidilen seçimde Şube Başkanı Filiz, üyelerin tamamının onayını alarak üçüncü dönem için tekrar seçildi. Necip Filiz’in başkanlığındaki yönetim kurulu İsmail Biltekin, Samim Tefe, Engin Boyacı, Mehmet Akgün, Kürşat Erkan, İsa Dal, Osman Kabalay, Abdullah Koç, Ertan Şahan, Abdullah Doğrar, Nuri Özdeniz, Hüdaverdi Otaklı, Ahmet Atıcı ve Akif Uygun, denetim kurulu ise Şahin Tin, Hurşit Şirin, Ali Sarıkaya, Hasan Gürlesin, M.Hilmi Serter ve Erdal Otçu'dan oluştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: