Denizli noktayı koydu!

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli spekülasyonlara noktayı koydu, seneye daha az para alacağım.

Sözleşmesini bir yıl daha uzatan Mustafa Denizli, "Şampiyonluğu 4-5 hafta önce ilan etsek, çalışmayacaktım. Ama yönetime zaman kalmayacağı için lig bitimi ayrılamazdım" dedi ve ekledi: Kimse meraklanmasın, geçen yıldan daha düşük ücrete çalışacağım!

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, görevde kalıp kalmayacağı ile ilgili geçtiğimiz hafta yaşananları HABERTÜRK'e anlattı. "Daha fazla para almak için böyle davrandı" iddialarına ince bir gönderme yapan başarılı teknik adam, "Kimse merak etmesin. Geçen senekinden daha düşük ücrete çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

-GÖÇTÜĞÜMÜ HİSSETTİM-

İmza konusunun neden uzadığını da aktaran Denizli, "Şampiyonluğu ligin bitimine 4-5 hafta kala ilan edebilseydik kesinlikle çalışmayacaktım. Ağabeyimin hastalığı, hastane süreci beni çok yıprattı. Göçtüğümü hissettim. Öyle bir dönem geçirdim. Ama bu durumumu ve düşüncemi kimseye söylemedim. Öylesine bir yarışın içinde bunu açıklayamazdım, açıklayamadım. Çünkü gizli kalmayacağını biliyordum. Takım etkilenirdi. Lig bittikten sonra da bırakamazdım.Çünkü yeni sezon planlaması, teknik direktör ve oyuncu transferleri için yönetime hareket alanı, zamanı kalmazdı. Zaten doğru da olmaz, bana yakışmazdı" dedi.

Denizli, bu süreç içerisinde başta başkan Yıldırım Demirören olmak üzere yönetimden de büyük bir destek gördüğünü de belirtirken, "Ayrılsaydım, bu sevişen insanların ayrılığı olurdu" diye konuştu.